Persbericht – Lowlander Botanical Beers lanceert Try January; een maand die in het teken staat van het ontdekken van nieuwe smaken. In dat kader deelt Lowlander 10.000 botanisch gebrouwen bieren uit, die je kunt proeven in een bar bij jou in de buurt. Via www.lowlander-beer.com/nl/tryjanuary zie je welke horeca in jouw buurt meedoet en download je een voucher waarmee je je biertje verzilvert. Zo begin je het jaar goed met het ontdekken van nieuwe bier favorieten, natuurlijk smaakvol gebrouwen met botanicals. Plus: Try January is een goede reden om je lokale horeca te steunen in donkere dagen. Win-win!

Tijd voor nieuwe goede voornemens

Na een feestelijke periode van overdaad en genieten is januari voor velen een maand waarin je op zoek gaat naar de nieuwe ‘beste versie van jezelf’, waarbij uit eten gaan of iets drinken vaak het eerste is dat sneuvelt. Dat maakt januari een lastige tijd voor horeca ondernemers, zeker na de drukke december maand.

Zonde, vindt Lowlander. Met Lowlander Try January moedigen ze gasten aan het jaar positief te starten met het ontdekken van nieuwe favorieten, waar zij ook de rest van het jaar plezier van hebben. En tegelijkertijd lokale horeca te ondersteunen in een voor hen uitdagende tijd van het jaar. Met maar liefst negen botanisch gebrouwen bieren – van low en no tot de prijswinnende I.P.A. – is er meer dan genoeg te ontdekken.

Lowlander Try January

Meedoen?

Meedoen aan Lowlander Try January is simpel. Vind jouw dichtstbijzijnde deelnemende bar op lowlander-beer.com/nl/tryjanuary, download je voucher* en verzilver je Lowlander bier. Start het jaar positief: zet deze maand in het teken van proeven en verbreed je bierhorizon.

Try it dry

Wil je meedoen aan Lowlanders Try January maar ben je ook wel toe aan een Dry January? Geen probleem. Er is ook een Lowlander 0.00% wit, met 100% smaak!

*Geen 18? Geen alcohol!

— Einde bericht —

Niet voor publicatie

ONDER EMBARGO: dit persbericht is onder embargo t/m 31 december 2019, 23.59u

Vrij te gebruiken beeldmateriaal vind je hier. Voor meer informatie over Lowlander Botanical Beers of Try January of andere vragen neem contact op met annemieke@lowlander-beer.com

Geniet, maar drink met mate

Lowlander Botanical Beers heeft verantwoord alcoholgebruik hoog in het vaandel en is op de hoogte van de wetgeving. Lowlander Try January is niet bedoelt om alcoholgebruik aan te moedigen; deze campagne gaat om het verantwoord en gecontroleerd ontdekken van nieuwe favorieten. Iedere deelnemer kan maximaal één voucher verzilveren en ben geen 18? Geen alcohol! Alle deelname voorwaarden zullen duidelijk worden gecommuniceerd op lowlander-beer.com/nl/tryjanuary

Noot voor de redactie 

Over Lowlander Botanical Beers

Lowlander Botanical Beers staat bekend om hun natuurlijk lekkere bieren, gebrouwen met kruiden, specerijen en vers fruit, ofwel botanicals. Elk van de botanisch gebrouwen bieren heeft een uniek verhaal en unieke smaak. Lowlanders “Chief Botanical Officer” Frederik Kampman werkte jaren in brouwerijen en gin- en jenever distilleerderijen, zowel in Nederland als over de grens. “Toen ik terechtkwam in de wereld van distilleren werd ik gegrepen door de vele kruiden en specerijen die werden gebruikt. Als bierliefhebber maakte me dat nieuwsgierig naar wat deze botanicals aan bier zouden kunnen toevoegen”. En zo ontstond het idee voor Lowlander.

Lowlanders botanisch gebrouwen assortiment bestaat uit White Ale 5%, Grapefruit Pale Ale 3,8%, Indonesian Pale Ale 6%, Poorter 6% en de tropische Islander 3,8%. Recent lanceerde Lowlander hun Winter I.P.A. 5%, gebrouwen met vorig jaar gedoneerde kerstbomen, en de limited edition Botanical Brut 6,8%; een bruisend bier in feestelijke 75cl fles. Het low & no assortiment van Lowlander bestaat uit twee laag-alcoholische bieren van 2,5%, Lowlander Ginger & Kaffir Lime en Lowlander Yuzu & Grapefruit, en 0.00% Wit, gebrouwen met gerecyclede citrusschillen uit de horeca.     

Bekijk alle bieren op www.lowlander-beer.com. Volg Lowlander op Instagram en Facebook @lowlanderbeer