Grote kans dat je deze zomer de Lowlander Botanical Brew Bar tegenkomt. Deze mobiele bar serveert smaakvol, botanisch gebrouwen bier op food festivals, bier evenementen en terrassen.

Bedekt met een botanisch groen bladerdek is het moeilijk om de Botanical Brew Bar te missen. De voor Lowlander op maat gemaakte Piaggio beschikt over een handgemaakte specerijenkast en is volledig uitgerust met vier tapkranen en een barkoelkast.

Lowlander Botanical Brew Bar

De Lowlander crew gaat de weg op met de Botanical Brew Bar om consumenten overal in het land een smaakvolle en unieke Lowlander ervaring te bieden, maar ook suggesties voor bijvoorbeeld food & bier combinaties zijn mogelijk. De mobiele bar stopt op een groot aantal locaties waaronder bier evenementen, food festivals, bij slijters, bars en restaurants.

De tour is gestart in Amsterdam op het Gin Festival en reisde al via Dutch Tea Festival, vier dagen Taste of Amsterdam en diverse Amsterdamse terrassen naar NDSM Food Festival.

We zullen o.a. nog te vinden zijn bij Cut Throat Burgers & Beer, Bier West, het International Beer Festival in Den Helder en gaan in oktober zelfs de grens over voor 2 dagen Bar Convent Berlin! Het complete tourschema van de Botanical Brew Bar is te vinden op www.lowlander-beer.com/event/

Lowlander Beer – Brewed with Botanicals

Lowlander’s Botanical Brew Bar serveert alle vier de Lowlander bieren:

Lowlander White Ale – 5% ABV
gebrouwen met curaçao orange, vlierbloesem & kamille.

Lowlander Pale Ale – 4.5% ABV
gebrouwen met bloedsinaasappel, grapefruit & sumak.

Lowlander I.P.A. – 6% ABV
gebrouwen met koriander en witte thee.

Lowlander Poorter – 6% ABV
gebrouwen met vanille en zoethout.