Wij tellen af naar dé horecavakbeurs voor professionals: Gastvrij Rotterdam. Van 18 t/m 20 september staan we met onze Lowlander Botanical Brew Bar in hal 4 op het House of Spirits plein.

 

VIER BIEREN | VIER SPIRITS | VIER BEERTAILS

‘There’s an exciting world of beertails waiting to be explored. It’s the latest trend in cocktails, popping up on menu’s at more bars and events across the globe. Delicious and a little bit frivolous, but who said our industry was a serious one?’ 

Tijdens Gastvrij Rotterdam combineren we het beste van twee werelden: bier en spirits. Midden tussen de beste merken klappen we onze mobiele bar uit op het House op Spirits plein voor “beertails, botanicals & bravery”. Hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met vier spirit partners; één voor elk van onze Lowlander bieren. Ieder merk vraagt zijn favoriete Rotterdamse bar om een exclusief Lowlander beertail recept te maken: de perfecte ‘botanical blend’ van Lowlander Beer en de spirit!

De vier ‘botanical blend’ collabs:
Copperhead Gin x Lowlander White Ale
Willems Wermoed x Lowlander American Pale Ale
Bobby’s Jenever x Lowlander I.P.A.
Union 55 Rum x Lowlander Poorter

 

Botanical Negroni Lowlander Beertail
LOWLANDER BEERTAIL INDUSTRY NIGHT
Aansluitend op de eerste beursdag hosten we een Beertail Industry Night in cocktailbar Noah. De vier beertails zijn hier te proeven en zelf te maken. Samen met de beste bartenders van Rotterdam duiken we in de geschiedenis van de beertail, demonstreren we een aantal van onze favorieten en is er natuurlijk ruimte om zelf aan de slag te gaan.

 

Bezoek onze Botanical Brew Bar tijdens Gastvrij Rotterdam. Je vindt ons in hal 4 op het House of Spirits plein.