Ontdek Cool Earth Lager

Ontdek Lowlander’s verfrissende Cool Earth Lager gebrouwen met citroengras en ga klimaatverandering tegen. Voor ieder blikje dat jij drinkt, planten wij een nieuw zeegrasplantje in het waddengebied.

Ja, dit wil ik!

1 bier = 1 zeegrasplantje

Geboren in de Lage Landen, een land onder zeeniveau, heeft ons Nederlanders veel geleerd over de noodzaak om vindingrijk te zijn en een diep respect voor de natuur te hebben. Toen we ontdekten dat zeegras zo’n krachtige bondgenoot is tegen klimaatverandering, hebben we meteen een belofte gedaan. Om dit bier te maken. Wist je dat zeegras CO2 wel 35 keer sneller opslaat dan het tropisch regenwoud? Onze Cool Earth Lager draagt bij aan de groei van de Nederlandse zeegrasvelden. Voor iedere Cool Earth Lager die jij drinkt, planten wij weer een nieuw zeegrasplantje. Zo help jij ons slok voor slok de aarde koel te houden.

Probeer nu
VIND EEN Albert Heijn IN DE BUURT

Benieuwd bij welke Albert Heijn winkels je de Cool Earth Lager kunt vinden? Bekijk de kaart hiernaast en vind een Albert Heijn bij jou in de buurt. En als je er dan toch bent, neem dan ook eens een kijkje naar al onze andere botanisch gebrouwen bieren! 

ONTDEK LOWLANDER

Botanical beer range 2021
Onze bieren
Bezoek Botania
Over ons